Obvestila


Aktivne počitnice za otroke-Hura, prosti čas

objavljeno: 16. jun. 2021 20:10 avtor: Srečo G.

Tudi letošnje leto se dobimo na aktivnih počitnicah. Tokrat bo to v novi športni dvorani, kjer vam pripravljamo pestro ponudbo aktivnosti. Za vse sodelujoče bo organiziran tudi izlet v adrenalinski park Stari vrh. Preberi več... https://sc-ziri.si/
Vabljeni!

Tečaj rolanja za otroke in odrasle

objavljeno: 22. maj 2021 06:35 avtor: Srečo G.

Tudi letošnje leto bomo organizirali tečaj rolanja za otroke in odrasle. Spletne prijave za tečaj so že odprte, več si lahko preberete na povezavi: https://sc-ziri.si/tecaj-rolanja/

Trim As praznuje 25. rojstni dan

objavljeno: 1. maj 2021 22:55 avtor: Srečo G.   [ posodobljeno 1. maj 2021 22:55 ]

1. maj 2021 je dan, ko je Trim As upihnil 25. svečko svojega delovanja v športni rekreaciji. Skupaj z vami smo se lotili ogromno projektov, ki so v Žireh in okolici povezali veliko število vadečih. Združevali in družili smo se na naslednjih aktivnostih: AEROBIKA, TAE BO, ORIENTALSKI PLESI, PLESNI TEČAJI ZA OTROKE IN ODRASLE, TELOVADBA ZA OTROKE, TENIŠKA ŠOLA ZA OTROKE IN TEČAJI ZA ODRASLE, PILATES, ZUMBA, TEK, NORDIJSKA HOJA, BADMINTON, FUNKCIONALNA VADBA, ODBOJKA, KOŠARKA, NOGOMET, TEČAJI ROLANJA, PILATES ZA MOŠKE, POČITNIŠKE AKTIVNOSTI ZA OTROKE,...
Po toliko letih, smo z novo športno dvorano dobili super pogoje za vadbo. V novih izzivih, ter želji po dobrem počutju se bomo srečevali še naprej. Zdravje nam nenazadnje prinese tudi kvalitetno življenje, s tem pa tudi lažje opravljanje naših vsakdanjih obveznosti.
Hvala vsem, ki ste z nami prehodili to pot. Zahvala velja vsem vadečim, pa seveda vsem vaditeljem in trenerjem, ki ste svoje znanje delili in prenašali naprej. Vabimo vas, da skupaj z nami tudi v prihodnje poskrbimo za "ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU".


Sodelovanje Trim As in Top Fitnes v novi športni dvorani

objavljeno: 15. apr. 2021 03:31 avtor: Srečo G.

Na enem mestu sta moči združila Trim As, ki v športni rekreaciji deluje že 25 let, ter Top Fitnes, ki bo s strokovno in mladostno zagnanostjo še dvignil kvaliteto. Športni center Žiri vam v novi dvorani ponuja bogato izbiro športnih programov, kjer bo lahko vsakdo našel primerno vadbo zase.
Združila sta nas povezovalni duh, strokovnost, dobra energija ter želja ponuditi čim bolj pester izbor programov. Ustvarili smo skupno SPLETNO STRAN (https://sc-ziri.si/), kjer najdete vse informacije o sodelovanju in naši ponudbi. Od zdaj naprej bo preko spletne strani potekala tudi rezervacija za fitnes in skupinske vadbe.
Skoči na spletno stran, se vidimo v novem športnem centru.

Ponovno se vračamo v dvorano

objavljeno: 10. apr. 2021 08:00 avtor: Srečo G.   [ posodobljeno 10. apr. 2021 08:01 ]

S ponedeljkom 12.4. 2021 se dvorane spet odpirajo. Upajmo, da je bilo to zadnje zaprtje in dokončamo sezono brez pretresov. V dvorani veljajo ista priporočila NIJZ. 

Spet se zapirajo športne dvorane

objavljeno: 30. mar. 2021 05:26 avtor: Srečo G.

Od četrtka 1.4. do najmanj ponedeljka 11.4. se ponovno zapirajo športne dvorane. Do vključno srede 31.3. vadbe v dvorani potekajo po urniku. Upamo na čim prejšnjo odprtje dvoran.

Po zumbi in badmintonu se pričenja še pilates

objavljeno: 21. mar. 2021 22:07 avtor: Srečo G.

Za nami so prvi vadbeni dnevi zumbe in badmintona, pričenjamo tudi z vadbo pilatesa. Vse seveda v omejenih skupinah in priporočili NIJZ-ja. Kakorkoli že, upamo na neprekinjeno nadaljevanje zaključka sezone, ki že tako ne bo prav dolga. Vabljeni, kakšno mesto se bo v omenjeni ponudbi še našlo.

Ob ugodnih razmerah nekaj vadb ponovno v dvorani

objavljeno: 5. mar. 2021 01:41 avtor: Srečo G.

Prvič po oktobru 2020 je nekaj upanja, da se razmere mogoče ne bodo poslabšale do te mere, da bi športne dvorane ponovno zapirali. Dovoljena je vadba, v kateri pa je število omejeno na 10 vadečih. Vse vadbe potekajo po priporočilih NIJZ-ja. Upoštevanje medsebojne razdalje, nošenje mask do vadbenega prostora, ob vstopu v dvorano razkuževanje rok, tuširanje ni dovoljeno, prihod in odhod iz dvorane v skupini.
Za torek in četrtek ob 19h se zbirajo prijave za zumbo, v obeh skupinah je še nekaj malega prostih mest. Prvi mogoč datum pričetka vadbe je v torek 9. marca, vendar pa bo dokončna potrditev še naknadno objavljena. Prav tako je predviden pričetek vadbe badmintona, za igrišče se predhodno prijavite. Igranje dvojic ni dovoljeno.
Tretja mogoča vadba je pilates, za katero bo urnik in datum še objavljen. Še vedno je predvideno, da bo vadba vzporedno potekala tudi preko zooma.
Vabljeni, da zadnji del letošnje sezone preživimo skupaj.Vse dobro v letu 2021

objavljeno: 23. dec. 2020 22:10 avtor: Srečo G.


Razgibani december

objavljeno: 4. dec. 2020 08:11 avtor: Srečo G.

V letošnjem decembru vas vabimo k izpolnjevanju adventnega koledarja - 31 dni, prav toliko gibalnih izzivov.
Vabljeni!

1-10 of 527