Obvestila‎ > ‎

Športne dvorane so dobile obiskovalce

objavljeno: 16. okt. 2012, 21:16 avtor: Srečo G.   [ posodobljeno 17. okt. 2012, 11:56 ]
Termini, ki so povezani z rekreacijo v veliki telvadnici, se počasi vse bolj polnijo. Še vedno velja povabilo dekletom na petkovo odbojko ob 19. uri, kjer je zaenkrat udeležba še majhna. Ob torkih ob 20. uri je termin za žensko košarko, kjer zasedba prav tako še ni optimalna. Uro kasneje je prostor tudi še na moški košarki. Badminton se zaenkrat še ni pričel, po pričakovanjih bodo termini zapolnjeni nekje okrog novembra. Nedeljska odbojka za moške in ženske je bila to nedeljo na sporedu prvič in je bila lepo obiskana.
Pričela se je tudi organizirana vadba, tokrat prvič z Zumbo. Ker so od prvotnih dveh nastale tri skupine, je še nekaj prostih mest. Isto velja za preostali vadbi, aerobiko in pilates. Še vedno so na vaje ob sredah vabljene ljubiteljice orientalskega plesa. Ob 18.30 osnovnošolke in ob 19.30 odrasle.
Ljubitelji standardnih in latinsko ameriških plesov so sicer morda zamudili prvo sobotno vajo, še vedno pa ni nič zamujenega. Začetna stopnja je vsako soboto ob 17. uri, ostale stopnje potekajo po razporedu.
Predšolski otroci so prav tako že pričeli z vsakoletno Športno delavnico, ki poteka vsako sredo s pričetkom ob 15.25 v veliki telovadnici. Vadba je namenjena otrokom od 3. do 6. leta starosti.
V mali telovadnici je letos prvič "zaživela" vadba Osnovne motorike, za otroke od 1,5 do 3. leta starosti, skupaj s starši. Obisk na drugi vadbi je bil zelo lep, poteka pa ob četrkih od 17. ure dalje. Še vedno je vpis odprt, v primeru večjega števila otrok bo vadba potekala v dveh skupinah.
Rekreacija se torej počasi seli v zaprte prostore, še vedno pa velja izkoristiti dneve in se ob vsaki priložnosti naužiti svežega zraka. Navsezadnje so to celo poletno sezono počeli tekači in tekačice, ki jih prihodnjo nedeljo čaka nastop na 17. ljubljanskem maratonu. Srečno tudi predstavnikom tekaške skupine iz Žirov, ko bo letos lepo zastopana. 
 
 
  
Comments