Obvestila‎ > ‎

Trim As praznuje 25. rojstni dan

objavljeno: 1. maj 2021, 22:55 avtor: Srečo G.   [ posodobljeno 1. maj 2021, 22:55 ]
1. maj 2021 je dan, ko je Trim As upihnil 25. svečko svojega delovanja v športni rekreaciji. Skupaj z vami smo se lotili ogromno projektov, ki so v Žireh in okolici povezali veliko število vadečih. Združevali in družili smo se na naslednjih aktivnostih: AEROBIKA, TAE BO, ORIENTALSKI PLESI, PLESNI TEČAJI ZA OTROKE IN ODRASLE, TELOVADBA ZA OTROKE, TENIŠKA ŠOLA ZA OTROKE IN TEČAJI ZA ODRASLE, PILATES, ZUMBA, TEK, NORDIJSKA HOJA, BADMINTON, FUNKCIONALNA VADBA, ODBOJKA, KOŠARKA, NOGOMET, TEČAJI ROLANJA, PILATES ZA MOŠKE, POČITNIŠKE AKTIVNOSTI ZA OTROKE,...
Po toliko letih, smo z novo športno dvorano dobili super pogoje za vadbo. V novih izzivih, ter želji po dobrem počutju se bomo srečevali še naprej. Zdravje nam nenazadnje prinese tudi kvalitetno življenje, s tem pa tudi lažje opravljanje naših vsakdanjih obveznosti.
Hvala vsem, ki ste z nami prehodili to pot. Zahvala velja vsem vadečim, pa seveda vsem vaditeljem in trenerjem, ki ste svoje znanje delili in prenašali naprej. Vabimo vas, da skupaj z nami tudi v prihodnje poskrbimo za "ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU".


Comments