V 14. sezoni na vrhu brez večjih sprememb

objavljeno: 11. apr. 2016, 23:18 avtor: Srečo G.

Tudi letošnja 14. sezona trim lige v badmintonu ni prinesla večjih premikov na lestvici. Aleš Gaber je dobil še zadnji tekmi v razigravanju in tako sezono končal brez poraza, skupaj je osvojil že deveto "zvezdico". V finalu je bil z 2:0 boljši od Andraža Poljanšek, v tekmi za tretje mesto je Matej Albreht premagal Sreča Gabra z 2:1. V prvo ligo je prav tako brez poraza napredoval povratnik Oton Peternelj, medtem ko se iz tretje v drugo ligo seli Osi Gantar, ki v sezoni prav tako ni izgubil tekme. Skupaj je v ligi nastopilo 26 igralcev in igralk, za najbolj obetavnega mladega igralca je bil proglašen Tilen Pišlar.

Končana 11. sezona trim lige v badmintonu

objavljeno: 16. apr. 2013, 03:59 avtor: Srečo G.

V nedeljo, 14.4. 2013, je 26 igralcev zaključilo trim ligo v badmintonu, že enajsto po vrsti. Skupaj je bilo od decembra do aprila odigrano 123 dvobojev. Osmič je postal prvak Aleš Gaber, ki je brez večjih težav zmagal na vseh tekmah. Drugi je bil Andraž Poljanšek, na tretjem mestu je Peter Drmota osvojil svoje prve stopničke, četrti je bil Jernej Ulčar. Mesta na lestvici so se letos le malo premešala, še vedno pa ni mladih igralcev, ki bi v prihodnje lahko konkurirali najboljšim.

Zaključni turnir TL v badmintonu bo v nedeljo 14. aprila

objavljeno: 31. mar. 2013, 01:09 avtor: Srečo G.   [ posodobljeno 12. apr. 2013, 08:15 ]

Še zadnje tekme, letošnje sezone trim lige v badmintonu, bodo odigrane po praznikih. V nedeljo, 14. aprila sledi razigravanje, kjer se bo 26 igralcev pomerilo za končna mesta. Lansko sezono je bilo v rednem delu odigrano 70 tekem, letos kar 30 več. Stanje se v razmerju moči ni bistveno spremenilo, razen da je v ligo vstopilo nekaj novih igralcev, ki pa za napredek rabijo čas. Še vedno ni na vidiku mladih, ki pa tudi na splošno, žal ne kažejo velikega interesa v smeri športnih aktivnosti. V skupno desetih letih, kolikor časa liga že poteka, so med najboljšimi in najbolj aktivnimi, še vedno eni in isti obrazi. Rekreacijo v badmintonu, je v sezoni 2012/13 obiskovalo skupaj 80 udeležencev. Ta številka je še vedno lepa, tudi terminov za rekreacijo na splošno primanjkuje.
Rekreacija bo potekala še najmanj do 14. aprila. Če bo povpraševanja dovolj, pa tudi lahko še do konca meseca.

V rednem delu skupaj 100 tekem - odigranih 32

objavljeno: 9. feb. 2013, 00:25 avtor: Srečo G.

V mesecu januarju, je bilo odigranih slaba tretjina vseh tekem, rednega dela badminton trim lige. Skupaj 26 igralcev je razdeljeno v dve kakovostni ligi. V prvi ligi nastopa 8 igralcev, druga liga je razdeljena v dve enakovredni skupini po 9 nastopajočih. Po odigranih tekmah bodo na koncu vsi igralci igrali še tekme razigravanja. Liga bo predvidoma zaključena v mesecu aprilu.

Zaključne tekme

objavljeno: 14. apr. 2012, 02:19 avtor: Srečo G.

V nedeljo 15. aprila je na sporedu še zaključno dejanje v badminton trim ligi. Odigrane bodo tekme za mesta, od 9. ure dalje bodo igralci že na igrišču. Finalne tekme za mesta od 1-4 bodo na sporedu ob 11.30. Večjih presenečenj tudi v v letošnji sezoni ni bilo. Skupaj 22 igralcev je v rednem delu odigralo 70 tekem, zadnji dan bo odigrano še 19 tekem. Ljubitelji badmintona vsekakor vabljeni, da si nastope igralcev tudi ogledate.

Čez štirinajst dni konec lige

objavljeno: 1. apr. 2012, 09:57 avtor: Srečo G.   [ posodobljeno 1. apr. 2012, 09:59 ]

Čez natanko 14 dni se bo končalo tekmovanje v jubilejni, 10. žirovski badminton trim ligi. Do konca rednega dela po skupinah je preostalo še nekaj tekem, v nedeljo 15. aprila pa bo na sporedu razigravanje za končna mesta. Skupaj v letošnji sezonii nastopa 22 udeležencev, ki so razdeljeni v tri kakovostne skupine. 
Rekreacija bo prav tako potekala še prihodnjih štirinajst dni. Igralni dnevi so ponedeljek, sreda in četrtek.

Trim liga v badmintonu

objavljeno: 25. jan. 2012, 01:10 avtor: Srečo G.

V januarju se pričenja že jubilejna deseta sezona v badminton trim ligi. V skupno devetih sezonah imamo le tri različne zmagovalce. Aleš Gaber ima 6 naslovov, Andraž Poljanšek 2 in Srečo Gaber enega. Žal pa tudi v badmintonu ni videti novih mladih moči, tako da bo tudi letošnja sezona najbrž minila brez posebnih sprememb. Se pravi, da med najboljšimi lahko pričakujemo približno iste obraze, kot že v preteklih desetih letih. Za trim ligo so prijave možne še do konca tedna.

Zaključek trim lige

objavljeno: 13. apr. 2011, 23:49 avtor: Srečo Gaber

Več kot 100 tekem je bilo odigranih v letošnji trim ligi v badmintonu, v nedeljo 17.aprila pa se bo tekmovanje zaključilo. Že ob 9. uri so na sporedu prve tekme, kasneje pa bodo odigrane še vse preostale tekme za razvrstitev na lestvici. Zaključek in podelitev pokalov ter nagrad bo pri Lengerju, po končanem tekmovanju.

Trim liga že deveto leto

objavljeno: 18. jan. 2011, 02:06 avtor: Srečo Gaber

V mesecu januarju se je pričela že deveta trim liga v badmintonu. Za ligo v moškem delu je prijavljenih 25 igralcev, ki so razdeljeni v tri kakovostne lige. Pri dekletih tokrat nastopa le pet igralk, ki bodo igrala dvokrožni sistem. Skupaj bo v rednem delu odigranih 112 tekem, sledi pa še razigravanje za končna mesta. Vse rezultate lahko sproti spremljate na spletni strani pod rekreacija - badminton.

Turnir dvojic na žreb

objavljeno: 1. jan. 2011, 12:01 avtor: Srečo Gaber

V četrtek 30.12. 2010 je bil na sporedu še turnir dvojic na žreb v badmintonu, s tem pa res tudi zadnja organizirana dejavnost zdaj že preteklega leta. Po zanimivih tekmah je prvo mesto osvojila dvojica Peter Drmota, Srečo Gaber, ki je na celotnem turnirju izgubila le eno tekmo. Druga je bila dvojica Aleš Gaber, Oton Peternelj. Tretje mesto je povsem zasluženo pripadlo mešanemu paru v postavi Mojca Mezeg, Lojze Pišlar. Sponzorja turnirja sta bila Tactum in Trim As, najboljši trije pari pa so prejeli lepe nagrade. Po turnirju so bili vsi udeleženci povabljeni na zakusko in prijetno druženje.

1-10 of 15