Uvodna

Nova spletna stran trimassport je namenjena predvsem ljubiteljem rekreacije. Kaj se na tem področju dogaja v Žireh, tako za otroke kot za odrasle, bomo skušali čim bolj obširno obveščati. Urnik vadb in rekreacije, razporedi, obvestila, dogodki, rezultati trim lig in turnirjev, slike,… vse to se bo našlo na spletni strani.


Trenutne vsebine:
 • Rekreacija: razpored rekreacije (badminton, odbojka, hokej, košarka,..),
 • Vodena vadba: razpored organizirane vadbe (aerobika n-vrst, pilates, plesni tečaji),
 • Vadba za otroke: delavnice, teniška šola, plesni tečaji,
 • Obvestila: tu najdete morebitne spremembe urnikov vadbe, odpovedi, koristne informacije.

Tudi vi ste vabljeni k sooblikovanju spletnega mesta. Vaše pripombe, ideje ali želje pošljite našemu uredniku Srečotu na email: sreco@trimas.si ali na telefon +386 41 457 992 .

Vse nove, kot tudi "stare" člane prosimo, da ponovno izpolnite pristopno izjavo in jo oddate na uri vadbe. Pristopno izjavo najdete v prilogi (glej spodaj).

Nedavna obvestila‎‏‎‎‏‎

 • Aktivne počitnice za otroke-Hura, prosti čas
  Tudi letošnje leto se dobimo na aktivnih počitnicah. Tokrat bo to v novi športni dvorani, kjer vam pripravljamo pestro ponudbo aktivnosti. Za vse sodelujoče bo organiziran tudi izlet v adrenalinski park Stari vrh. Preberi več... https://sc-ziri.si/
  Vabljeni!

  Objavil 16. jun. 2021 20:10 Srečo G.
 • Tečaj rolanja za otroke in odrasle
  Tudi letošnje leto bomo organizirali tečaj rolanja za otroke in odrasle. Spletne prijave za tečaj so že odprte, več si lahko preberete na povezavi: https://sc-ziri.si/tecaj-rolanja/

  Objavil 22. maj 2021 06:35 Srečo G.
Prikaz objav 1 - 2 od 527. Prikaži več »

ĉ
Srečo G.,
23. sep. 2014 03:00
Comments