Uvodna

Nova spletna stran trimassport je namenjena predvsem ljubiteljem rekreacije. Kaj se na tem področju dogaja v Žireh, tako za otroke kot za odrasle, bomo skušali čim bolj obširno obveščati. Urnik vadb in rekreacije, razporedi, obvestila, dogodki, rezultati trim lig in turnirjev, slike,… vse to se bo našlo na spletni strani.


Trenutne vsebine:
 • Rekreacija: razpored rekreacije (badminton, odbojka, hokej, košarka,..),
 • Vodena vadba: razpored organizirane vadbe (aerobika n-vrst, pilates, plesni tečaji),
 • Vadba za otroke: delavnice, teniška šola, plesni tečaji,
 • Obvestila: tu najdete morebitne spremembe urnikov vadbe, odpovedi, koristne informacije.

Tudi vi ste vabljeni k sooblikovanju spletnega mesta. Vaše pripombe, ideje ali želje pošljite našemu uredniku Srečotu na email: sreco@trimas.si ali na telefon +386 41 457 992 .

Vse nove, kot tudi "stare" člane prosimo, da ponovno izpolnite pristopno izjavo in jo oddate na uri vadbe. Pristopno izjavo najdete v prilogi (glej spodaj).

Nedavna obvestila‎‏‎‎‏‎

 • Ponovna prekinitev vseh vadb
  Že drugič v letošnjem letu zapiramo Športne dvorane.Vse vadbe se od petka 16.10. 2020 ustavljajo za nedoločen čas. V tem času ne pozabite nase, ter na vzdrževanje svoje dobre psihično-fizične pripravljenosti. Upamo na čim prejšnjo vrnitev v vašo družbo, do takrat pa - OSTANITE ZDRAVI:)
  Objavil 15. okt. 2020 12:45 Srečo G.
 • Začasna prekinitev plesnih tečajev za otroke
  Zaradi nastalih razmer za nedoločen čas prestavljamo plesni tečaj za osnovnošolce, ter plesne urice za predšolske otroke.
  Danes, v četrtek 15.10. aktivnosti potekajo po urniku. Od jutri dalje se bomo morali prilagoditi navodilom, ki jih bodo pristojni sprejeli glede na izrečene ukrepe vlade tekom današnjega dne.
  Ostanite zdravi in aktivni!

  Objavil 15. okt. 2020 01:05 Srečo G.
Prikaz objav 1 - 2 od 513. Prikaži več »

ĉ
Srečo G.,
23. sep. 2014 03:00
Comments